Zoeken naar ben je zoek naar

Uw zoekactie voor ben je zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Laurens 32 jaar Antwerpen - Willebroek
Op zoek naar oudere nette man
Ik ben op zoek naar oudere nette man.  
Onderdanig 51 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Is er een nette 60+er die kan ontvangen?
Ik ben op zoek naar een oudere man die makkelijk kan ontvangen. Minstens 1 keer in de week. Ik zoek voor regelmatig en op lange termijn.Samen porno kijken, plezier maken, aanraken, masturberen, (veilig) neuken,... Er kan veel, niets moet. Ik ben 52 jaar oud, m78, 82 kg, gladgeschoren en gewassen. Discretie en hygiëne zijn vereist en vereist.Kan niet ontvangen enkel verplaatsen binnen regio Oostkamp +20km. Antwoord met statistieken  
Steffen 50 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Zoek voor morgenvoormiddag
Beste ben op zoek naar iemand die wil ontvangen is voor morgenochtend van 9u tot 11u ben ik vrij wie nog ? ik 51j 179cm 81kg 17x4 Wat kunnen we doen mij laten pijpen, rukken, ik jou pijpen, rukken en neuken als je wilt klaarkomen in mijn mond kan eventueel Laat maar iets weten  
djkzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
hoi, ik ben op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
curious 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste keer
Ik ben op zoek naar een (dom) man of mannen die me willen ontmaagden. Ik wil pijpen, wil gefacefuckt worden en geneukt worden. Foto' en video's ervan maken kan zeker. Ben 1m74 60kg en sub en kan enkel verplaatsen.  
Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  

Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
op zoek 32 jaar Antwerpen - Geel
genieten
Met dit weer heb ik goesting om de dag naakt door te brengen. Dus ik ben op zoek naar een man die samen naakt wil genieten, rukken,... Als jij opwindende voorstellen hebt om de dag mee door te brengen mag je die zeker sturen. Mijn stats zijn 32j/1m89/85kg.  

genieten
dieter 39 jaar West-Vlaanderen - Houthulst 0495168178
sex vandaag
hey ik ben op zoek naar geile mannen vor sex vandaag. ik ben bot slet waar veel kan en niets moet. ik 38 m74 86kg ontv op app in houthulst.ben zeer geil.  
Phil 34 jaar Antwerpen - Turnhout
Ben jij diegene die ik zoek?
Ik ben op zoek naar een leuke geile man met enige ervaring om samen er een leuke tijd van te maken enkele trefwoorden: naakt lopen, geile films/plaatjes zien, geil sexen, lingerie, sauna, rollenspel, toys,... Ik ben meerbepaald op zoek naar iemand zonder (of zeer weinig) lichaamsbeharing als mezelf, leeftijd is van geen belang, ervaring des te meer. Discretie en hygiëne zijn zeer belangrijk voor me. Zelf kan ik jammer genoeg niet ontvangen. Kan je jezelf hierin vinden, hoor ik graag van je met een fotootje en een woordje uitleg. tot hoors.  

Ben jij diegene die ik zoek?
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opa gezocht voor regelmatig
Ik ben op zoek naar een oudere man die makkelijk kan ontvangen. Minstens 1 keer in de week. Ik zoek voor regelmatig en op lange termijn. Bent u bottom. Pijpt u graag. Rimt u graag. Ik zou graag iets opbouwen als sexbuddy. Graag in oost- Vlaanderen. In de week altijd na 16u af te spreken. Graag een eerlijk antwoord met foto, met wat u zoekt. Ik heb behaarde pik. Hopelijk na lang zoeken nu wel eens een eerlijke reactie. Hopelijk tot snel. Respect en hygiëne zijn voor mij zeer bela gelijk. Eerste maal afspreken zou voor morgen zijn om 17u30 of woensdag om 16u30.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10